Το Code it Like a Girl δέχεται προτάσεις για άρθρα και κάθε είδους ψηφιακό περιεχόμενο από κάθε άτομο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θέλεις να γράψεις, να μιλήσεις ή να βιντεοσκοπήσεις και να μοιραστείς με το κοινό μας, θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε τις προτάσεις σου!

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής:

  • Πηγαίνεις στην σελίδα contact page και πληκτρολογείς ως θέμα του μηνύματος τη λέξη «Pitch».
  • Άρχισε το μήνυμά σου γράφοντας πάρα πολύ σύντομα (max μία παράγραφο) λίγα λόγια για εσένα.
  • Pitch! Μιλησέ μας για το περιεχόμενο που θέλεις να δημοσιεύσουμε. Εδώ πρέπει να συμπεριλάβεις έναν προτεινόμενο τίτλο, την κεντρική ιδέα αυτού το οποίο θέλεις να κάνεις το κοινό να καταλάβει, να σκεφτεί, να πράξει ή να μάθει, καθώς και γιατί πιστεύεις ότι το προτεινόμενο θέμα ενδιαφέρει το κοινό.
  • Αν έχεις δημιουργήσει ήδη ένα προσχέδιο, θα μας βοηθούσε πολύ να το συμπεριλάβεις και αυτό, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι προαιρετικό.

Γενικές προδιαγραφές και πληροφορίες:

Το περιεχόμενο πρέπει να είναι σχετικό τουλάχιστον με μία από τις κατηγορίες του site μας, όπως αυτές εμφανίζονται στο κεντρικό μενού, και να είναι γύρω στις 1000-1500 λέξεις.
Ενθαρρύνεται η αυθεντική έκφραση και το χρήσιμο περιεχόμενο. Η διαδικασία επιλογής είναι αυστηρή ως προς την ποιότητα του περιεχομένου για οτιδήποτε δημοσιεύουμε. Αν το περιεχόμενο έχει ήδη δημοσιευτεί κάπου αλλού, δεν θα ληφθεί υπόψη.
Αν απορρίψουμε κάποια πρότασή σου, μην απογοητευτείς! Μπορείς να στείλεις όσες φορές θέλεις, αλλά προσπάθησε την επόμενη φορά να λάβεις υπόψιν σου το feedback που σου δώσαμε για την πρόταση που απορρίψαμε.
Θα εξετάζουμε τις προτάσεις για δημοσίευση σχεδόν καθημερινά, γι’αυτό μη διστάσεις να ξαναστείλεις αν αργήσουμε να απαντήσουμε περισσότερο από 4 ημέρες.
Δεχόμαστε υποβολές από κάθε άτομο χωρίς διακρίσεις ως προς την καταγωγή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο (βιολογικό ή κοινωνικό), το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υπηκοότητα, την ηλικία, οποιαδήποτε αναπηρία ή γενετική πληροφορία. Το Code it Like a Girl προωθεί την ισότητα και δεν θα λάβουμε υπόψιν περιεχόμενο που κρίνεται ρατσιστικό ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό.

Ευχαριστούμε!